O našim mesnim proizvodima
Pršutarna Tomaso nastao je na temeljima tradicije i stručnog usavršavanja.
Naši domaći mesni proizvodi prerađuju se u našoj pršutani.
Svi proizvodi su ručno obrađeni i bez dima, konzervirani isključivo morskom soli i paprom bez dodataka pojačivača okusa i umjetnih začina.
Proizvodnja je ograničena radi boljeg praćenja kvalitete proizvoda.
![[Translate to Hrvatski:] Miro Vošten [Translate to Hrvatski:] Miro Vošten](/fileadmin/_processed_/5/3/csm_prsutarna-tomaso-miro-vosten_2ab2e5d0f7.jpg)
Kvalitetu istarskog pršuta iz "Tomažove konobe" prepoznali su stručnjaci dodijelivši priznanja za kvalitetu proizvoda.
Istarski pršut - cijeli, u komadu ili narezan
Istarski pršut je sušeno mesni proizvod od svinjske noge bez stopala, kože i potkožnog masnog tkiva, s karličnom kosti.
Suši se na zraku bez dimljenja, a prije toga se soli morskom soli i začinima, te podvrgava postupku sušenja i zrenja najmanje 18 mjeseci.